Madurodam Events

Contact gegevens

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland

http://www.madurodam.nl

Omschrijving
In het nieuwe Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt

 

Madurodam is helemaal vernieuwd! Er is meer te zien, maar vooral veel meer om samen te doen, zoals zelf energie opwekken bij de windturbines, op bloemen bieden op de bloemenveiling, schepen in de haven van Rotterdam laden en lossen, en een vliegtuig laten opstijgen vanaf Schiphol: het kan allemaal...

 

Ook nieuw zijn alle Madurodammertjes, die je bijzondere verhalen over Nederland vertellen. De lakei van Huis ten Bosch, een inbreker op het Rijksmuseum en een boerin bij de windmolens - en zo zijn er nog tientallen anderen. Zo heb je Nederland nog nooit bekeken!

 

Entreeprijzen van Madurodam

Volwassenen betalen €14,50, kinderen 3 tot en met 11 jaar betalen €10,50 per persoon en kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Als een invalide afhankelijk is van een begeleider, dan krijgt de begeleider gratis toegang. Bij aankoop van online tickets hoeft een begeleider van een invalide geen entreekaart te kopen. Overige gezins- of groepsleden betalen de normale entreeprijs.

 

Buggy’s

Madurodam is goed toegankelijk voor wandelwagens. Madurodam heeft een aantal kinderkarretjes beschikbaar die u tegen een borg van € 2,00 kunt gebruiken. Reserveren is niet mogelijk.

 

Blindengeleide- of hulphond

Een blindengeleide- of hulphond mag zijn baas vergezellen in de miniatuurstad. Andere honden of huisdieren zijn niet toegestaan. Voor honden is een gratis kennel aanwezig.

 

Rolstoelen

Madurodam is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het park heeft goed begaanbare paden en in het restaurant van Madurodam, ‘Taste of Holland’ is een mindervalidetoilet aanwezig en tafels waar ruimte is om met een rolstoel aan te zitten. Tevens zijn vele doe-dingen in Madurodam ook te beleven vanuit de rolstoel.

Madurodam heeft een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Deze kunt u gratis reserveren bij de receptie, T +31 (0)70 416 24 00.

 

Meer informatie over het park en de openingstijden zijn te vinden op www.Madurodam.nl.

 

Het nieuwe Madurodam: beleef waar een klein land groot in is!

Madurodam

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.