Harbour Golf Scheveningen

Organisatie

Norfolkterrein bij de haven
070 - 3645389
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
http://www.harbourgolf.nl/

Omschrijving

Scheveningen heeft het... HARBOUR GOLF! Norfolk Evenemententerrein zal van 25 april t/m 9 oktober 2011 worden omgeturnd in een 9 Holes Fun Golfcourse met spectaculaire afslagplaatsen en een Aqua Driving Range met een hole midden in de Scheveningse Haven!!!

HARBOUR GOLF Op de GVB-vrije golfbaan van Harbour Golf Scheveningen wordt volgens de officiële golfregels gespeeld, terwijl de baan wel een aantal unieke elementen in zich heeft, zo kun je o.a. afslaan vanaf een stapel pallets, een podium van oliedrums of vanuit een bootje. Er wordt gespeeld met een lichter type golfbal en een beperkt aantal clubs voor kortere afstanden. Zo blijft het spel beheersbaar op het haventerrein.

AQUA DRIVING RANGE Naast de 9-holes baan heeft Harbour Golf Scheveningen ook een unieke Aqua Driving Range, waarbij men richt op een ponton-hole (floating green) midden in de Haven van Scheveningen. Op deze hole gaat het natuurlijk om een hole-in-one, maar het raken van de ´floating green´ is al een kunst op zich. Uniek in Nederland!!!

VOOR BEDRIJVEN Voor bedrijven heeft Harbour Golf Scheveningen van maandag t/m vrijdag verschillende arrangementen beschikbaar, variérend van een Lunch & Golf, Golf & BBQ tot een Meet & Golf. Arrangementen voor bedrijven zijn er al vanaf EU 59,50 p.p. Vraag ons naar de mogelijkheden.

VOOR IEDEREEN Donderdag & vrijdag van 17.00 tot 22.00, op zaterdag van 11.00 tot 22.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur is Harbour Golf Scheveningen geopend voor iedereen die lekker een balletje wil komen slaan. Voor slechts EU 12,50 kunt u al terecht voor een rondje golf en is Loods 3 geopend voor een drankje en een hapje. Ook worden er regelmatig special events georganiseerd. Houd hiervoor de website goed in de gaten.

LOODS 3 Loods 3 zal het middelpunt zijn van Harbour Golf Scheveningen. In Loods 3 worden de deelnemers verwacht voor de speluitleg, het indelen van de groepen en de prijsuitreiking, terwijl huiscateraar Mood4Food hier een goede en (h)eerlijke catering verzorgt. Ook is Loods 3 dé plek voor het organiseren van evenementen en feesten, dus kom eens langs voor een kennismaking.

OVERIGE PROGRAMMA’S Wanneer u met een grote groep mensen komt en niet iedereen tegelijkertijd kan golfen, hebben wij verschillende andere (sportieve) programma´s voor u in petto.

Harbour golf Scheveningen

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.