Annelies Koeleman

Locatie

Annelies Koeleman

atelier: Zeezwaluwstraat 273, Scheveningen

per 1 januari 2013 Goudsbloemlaan 37, Den Haag
06-24772791
070-3622065

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.annelieskoeleman.nl

Informatie

Ben je die standaardkleren beu en kan je niks leuks vinden in de winkel, of heb je gewoon zin om zelf je kleding te maken?

Kom dan ook op naailes!

Heb je nog nooit met een naaimachine gewerkt en moet je even die drempel over, schroom dan niet. Ik ben een gediplomeerd coupeuse/kleermaakster met een ruime ervaring in het maken van zelf ontworpen kleding, dus als je op een gezellige manier wilt leren naaien, of, als je al ervaring hebt, de fijne kneepjes van het vak wilt leren, verwelkom ik je graag tijdens een van mijn lessen.

Je komt zelf met een idee over wat je wilt gaan maken, ik help je het uit te voeren. Er zijn (Knip)patronen aanwezig, maar zelf een patroon meenemen kan natuurlijk ook. We kunnen het patroon helemaal aan jouw idee aanpassen. We werken met een kleine groep cursisten zodat je alle aandacht krijgt. De begeleiding is individueel, daarom kun je op elk moment instappen.

Tijden
De lessen zijn elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur, en op maandagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Er is ook drie keer in de maand les op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Prijzen
De reguliere lessen zijn €45,= per maand, de zaterdaggroep €35,= per maand. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Specials
Tijdens de zomermaanden kun je naast de gebruikelijke naailessen ook bij mij terecht voor workshops rondom haken, breien, stofbewerken en patroontekenen. Hou voor updates rondom de specials het laatste nieuws op deze website in de gaten.

Zelf materiaal meenemen
Voor alle activiteiten geldt, dat je wel zelf je naaimachine en naaigerei moet meenemen.

Locatie
Locatie: Zeezwaluwstraat 273, Scheveningen.
Let op: per 1 januari 2013 verandert de locatie: Goudsbloemlaan 37, Den Haag.

 

Annelies Koeleman

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.