Schilderlessen @ Expressie.nl

Atelier

Zeeweg 4

Scheveningen

070-3557260

Omschrijving

Het is dit jaar opnieuw mogelijk om teken en/of schilderlessen bij mij te komen volgen.
De groepjes zijn max. 12 personen en er is veel persoonlijke aandacht. Sommige van de cursisten zijn beginners, anderen schilderen al een tijdje en vinden het leuk en inspirerend om bij mij dit jaar opnieuw hun hobby verder te ontwikkelen. Er zijn in mijn atelier diverse mogelijkheden om je talent te ontwikkelen, aangeraden wordt echter als je nog onbekend bent met de beeldende kunsten, met de basis van het tekenen en schilderen te beginnen. Deze basis is vooral om veel beter en aandachtsvoller te gaan KIJKEN! Er is ruim aandacht voor de techniek.

 

Daarna volgt de technische informatie betreft het materiaal en wat daarbinnen de diverse mogelijkheden zijn.
In het begin zullen we werken n.a.v. stillevens om een solide basis en vertrouwen te ontwikkelen. Daarna is het mogelijk om vrijer en abstracter te gaan werken.

Het uitzicht vanuit dit atelier over Scheveningen dorp is fantastisch en menige deelnemer/ster laat zich graag inspireren door het ritme van de daken, schoorstenen en vergezichten.

Voor sommige van de cursisten is het gebleken dat collages of materieschilderijen of papier-maché een goede manier was om hun creativiteit verder vorm te geven.
Voor mij persoonlijk is mijn atelier de plek waar mensen naar toe komen om zichzelf te ontwikkelen.  Het is vooral leuk en spannend om deze talenten van jezelf te ontdekken.
Deze bereidheid van de cursisten creëert een sfeer van nieuwsgierigheid en ontdekking. Door de  individuele (en technische) begeleiding van mijn kant is het mogelijk om een enorme diversiteit aan persoonlijke werkwijzes zichtbaar te maken. Dat is verrassend en  bevredigend voor de cursisten omdat het gemaakte werkstuk precies de weergave is van hun ontwikkeling op dat moment.

Groepsgrootte: Maximaal 12 deelnemers.
Starttijd:

Dinsdagochtend :9.30 -12.00 uur

Dinsdagavond: 19.30 - 22.00 uur

Woensdagochtend: 9.30 - 12.00 uur

Woensdagavond:19.30 - 22.00 uur

Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten:

€ 45,- per maand te voldoen bij de eerste les van de maand.
Er is een opzegtermijn van een maand, de schoolvakanties worden door betaald met uitzondering van de zomervakantie.

Bij ziekte kunnen de lessen worden ingehaald, het lesgeld dient wel doorbetaald te worden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.expressie.nl

Expressie nl

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.