Intuitief schilderen @ Expressie.nl

Atelier

Zeeweg 4

Scheveningen

070-3557260

Omschrijving

INTUITIEF: LITERATUUR en EXPRESSIE:

Op Maandagavonden worden er 6-wekelijkse cursus intuitief schilderen n.a.v.een boek of mythologisch verhaal uitgeschreven. We lezen voor iedere keer een deel van het boek en schilderen de passages die ons daarin het meeste raken. De avonden zijn bedoeld voor mensen die bereid zijn de waarden van teksten te voelen en vandaar te komen tot het schilderen van de inspiratie die daarbij vrijkomt. De avonden hebben dus een meditatief karakter. Na het schilder gedeelte is er een eenvoudige deelronde en maken we een afspraak tot hoever we voor de volgende keer lezen.

De avonden worden opnieuw in oktober 2012 gegeven.

De avonden beginnen om 19.30 en duren tot 22.00 uur.

De kosten bedragen €105,- incl.materialen, koffie/thee.

 

INTUITIE:

De beelden die ontstaan, of de gevoelens die ervaren worden leren we te begrijpen, zodat we meer inzicht krijgen in ons mens-zijn. Daardoor ontspannen we beter en kunnen we makkelijker onze creativiteit vertrouwen en vormgeven.

In de beelden zit veel van onze oorspronkelijke wijsheid verborgen, het is een ware ontdekkingstocht om die wijsheid opnieuw in ons dagelijks leven vorm te gaan geven.
De ervaring van de workshops heeft geleerd dat het zeer bevredigend en verrijkend kan zijn om op deze manier om te gaan met onze creativiteit en onze intuïtie.
Er wordt dit najaar gewerkt nar aanleiding van literatuur.

De cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is in ontspanning en creativiteit en bereid is om te ervaren wat het leven hem/haar te zeggen heeft.
Het is niet nodig om enige technische tekenervaring te hebben.

Groepsgrootte: Maximaal 10 deelnemers.
Tijden: 19.30 - 22.00 uur
Data: 6 maandagavonden
Kosten: € 105,- all-in

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.expressie.nl

Expressie nl

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.