Workshop 'Ontdek Je Persoonlijke Woonstijl' @ Floor Bohemen

Organisatie

Floor Bohemen ontwerpworkshops
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.floorbohemen.nl 
Telefoon (070) 350 12 90 of 06 28 567 890

Locatie

Atelier van Floor in het Statenkwartier te Scheveningen, adres wordt verstrekt na boeking

Datum

Voor groepen vanaf  8 personen wanneer u wilt

Tijden

een workschop duurt 2-3 uur

Omschrijving

Wat is jouw stijl? Bijna iedereen weet wel wat hij of zij mooi vindt, maar de vraag wat die persoonlijke stijl nou precies inhoudt, is vaak een stuk lastiger. Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier van leven? Hoe kun je dat concreet vertalen in je interieur? En wat kun je bereiken met de beschikbare ruimte? Om op die vraag een antwoord te krijgen, geven wij inspirerende workshops. Je maakt in deze bijeenkomst een 'moodboard' waarin je je persoonlijke wensen verkent. Je ontdekt welke ideeën, kleuren, vormen en stoffen daarbij passen.

Daarnaast is er de theorie: welke kleuren passen bij welke stemming of persoonlijkheid? Je krijgt tips en adviezen om je persoonlijke woonstijl te optimaliseren. En dan ga je met dat alles ook echt aan de slag. Je maakt een interieurplan in jouw eigen stijl. En als afsluiting presenteren alle deelnemers hun resultaat, desgewenst tijdens een gezamenlijke afternoon tea.

De ervaring leert dat het resultaat compleet anders dan waar je voor de workshop aan zou hebben gedacht! En met dit plan kun je thuis direct aan de slag. Deze workshops zijn een beproefd recept voor een gezellige dag met vrienden, vriendinnen of familie. Of voor een groepsuitje op maat, van bedrijfsuitje tot vrijgezellendag.

Floor Bohemen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.