Bedrijfsworkshop 'Verbeter Je Werkplek' @ Floor Bohemen

Organisatie

Floor Bohemen ontwerpworkshops
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.floorbohemen.nl 
Telefoon (070) 350 12 90 of 06 28 567 890

Locatie

Atelier van Floor in het Statenkwartier te Scheveningen, adres wordt verstrekt na boeking

Datum

Voor groepen vanaf  8 personen wanneer u wilt

Tijden

een workschop duurt 2 uur

Omschrijving

Een weinig inspirerende werkplek? Een saaie werkomgeving? Vaak kan door het aanpassen van kleine details ontstaat veelal een sfeervolle ruimte waarin het veel prettiger werken is. Creëer samen met je collega's een interieurconcept volgens de laatste trends.

Zin om met een ervaren Haagse interieurarchitect aan de slag te gaan? We gaan op zoek naar kleuren, stoffen, materialen, stijlen en ideeën. Het resultaat: jullie eigen ontwerp voor een prettige werkomgeving!

En als afsluiting presenteren alle ontwerpteams hun resultaat, desgewenst tijdens feestelijke bubbels en bites, lunch of een overheerlijke afternoon-tea. De ervaring leert dat het resultaat compleet anders dan waar je voor de workshop aan zou hebben gedacht! Bedrijfsuitje Deze workshop werkt als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Voor bedrijven, instellingen en scholen is de workshop een ideale afwisseling. De workshop als bedrijfsuitje is creatief, origineel en helemaal van deze tijd! 

Evenementen en feesten Staat u op een beurs, feest of evenement dan is een openworkshop een leuke manier om het bedrijf (extra) in het zonnetje te zetten. Op bepaalde tijden kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop met uw thema als onderwerp.

De locaties Wij maken voor veel van onze workshops gebruik van ons eigen atelier. Het is ook mogelijk om de workshops bij jullie op locatie en dus in de betreffende ruimte zelf, te organiseren.
Floor Bohemen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.