Lemongrass Gastronomie - wijnproeverij

Contact gegevens

Lemongrass Gastronomie

Kapitein de Rijkstraat 36
2583 BK Den Haag

070-3060186 / 06-14981743

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.lemongrass.nl
Omschrijving

Wijnproeverij

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn! Anders dan de naam  "Lemongrass" u doet vermoeden benadrukt het woord wijn ons restaurant. Een van de grootste wijnverzamelingen van Nederland is vertegenwoordigd in Lemongrass. Deze wijnverzameling is ook het ijkpunt van ons "levensmotto".

Lekker betaalbaar eten en drinken zonder poeha! Gewoon, maar met franje. Alles wat in de leer van gastronomie wordt gehanteerd. Eerlijk genieten van hetgeen de zee, meer, land en de wijngaarden ons biedt!

Allerlei zaken veranderen! Het klimaat, de manier van wijn maken en niet te vergeten, de ambacht van het koken. Wij maken gebruik van deze veranderingen en creeren onze eigen 12 seizoenen. Elke maand een andere menukaart met op dat moment de mooiste produkten die wij kunnen aanschaffen. Wij laten deze produkten in hun waarde zonder moeilijke bereidingen zodat zij "onze wijnen" goed kunnen begeleiden en alle smaken kunnen verenigen tot een groot genot van uw smaak en zintuigen.

Sfeer is ook een belangrijk element van ons restaurant. Lemongrass heeft een trendy-klassieke uitstraling met een drukke lunch en diner. Ons getalenteerde team van Sommeliers, gastvrouwen en gastheren en uiteraard de keukenbrigade hebben maar 1 doel:" De gast het zo naar de zin maken, dat u tijdens uw bezoek al droomt van uw volgende bezoek aan Lemongrass.

Openingstijden winkel:

Donderdag t/m Zaterdag van 11.00 tot 18.30 uur

 

Lemongrass

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.