Workshop Cocktails maken

Organisatie

Crazy Piano's

Locatie

Strandweg 21-29

Omschrijving

Crazy Pianos biedt groepen de mogelijkheid om een Cocktail workshop te volgen met de begeleiding van een ervaren barman of barvrouw. De workshop geeft jong en oud de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bar en heerlijke cocktails te maken. Het is natuurlijk een fantastisch begin van een avond voor personeelsfeestjes, verjaardagen, familie uitjes en andere partijen.

Het is een anderhalf uur durende Cocktail workshop, waar men tijdens een introductie o.a. leert om te gaan met de barapparatuur en het bereiden van (zowel alcoholisch als non- alcoholisch) cocktails. Alle deelnemers krijgen hierbij de gelegenheid achter de bar te staan van Crazy Pianos en persoonlijk te ervaren hoe het is om daar te werken. Behalve het mengen van cocktails leert de groep ook de cocktails te versieren met vers fruit, hoe men "free style pouring" in de praktijk kan brengen en als extraatje enkele indrukwekkende bartrucs. Natuurlijk krijgen de deelnemers aanwijzingen en tips om zo de creativiteit te stimuleren.

Iedere deelnemer kan zijn zelfbereide cocktails naar eigen idee garneren, proeven en drinken!

De cocktailworkshop kan worden gereserveerd van maandag t/m zaterdag en start om 18.00. Uiteraard is het mogelijk om na de cocktailworkshop te genieten van een heerlijk diner.

Prijs € 20,- per persoon bij groepen van ten minste 10 personen.

Voor meer informatie of reserveren kunt u Crazy Pianos natuurlijk altijd bellen via 070 322 7525

Meer informatie

www.crazypianos.com
Crazy Piano s 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.