Dansexpressie, kinderen @ Expandance

Contact gegevens

Expandance
Esther van Ruiten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-36328530

www.expandance.nl

 

Leslocatie
Zowat aan Zee

Keizerstraat 40b
2586 BK Scheveningen
070 2010890

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.zowataanzee.nl

Omschrijving
Dansexpressie is een creatief, educatief dans- en bewegingsavontuur waarin kinderen hun fantasie in de dans vrij kunnen uiten. Door middel van basis danstechnieken en thema’s krijgt het kind steeds een nieuw inspirerend kader aangereikt. Zo kan het zelf dansante bewegingen ontdekken. Geen strenge danspasjes en strakke balletpakjes dus, plezier in het bewegen staat in deze lessen voorop! Er komt van alles aan bod: verschillende muziek, ritmes, spel, (dier)bewegingen, theater, groepsdansen en vrij dansen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af en aan het eind wordt er een tekening gemaakt om de belevenissen te verbeelden in kleur en krijgen ze wat te drinken.
Spelenderwijs ontwikkelt het kind een eigen dansgevoel, het brengt de unieke persoonlijkheid van het kind naar buiten, waardoor het zich ook buiten de lessen vrijer beweegt. Verder bevordert het de motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden, vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert het de creatieve vermogens en fantasie te gebruiken. Daarbij vormt het een goede basis voor andere vormen van dans. Maar de voornaamste reden om mee te doen is het samen delen van de passie voor dans!
 expandance

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.