Buurtcentrum Kommunika

Contact gegevens

Jurriaan Kokstraat 177
2586 SH Scheveningen
070-3548589

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.kommunika.nl

Omschrijving

Kommunika is een klein en onafhankelijk buurtcentrum en is al ruim 35 jaar een begrip in Scheveningen-dorp. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen in Kommunika. De nadruk ligt dan ook op een gezellige sfeer waarin jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, deelnemen aan activiteiten en/of iets kunnen leren.

Met een klein team bieden wij een gevarieerd programma, waarbij de nadruk ligt op
de jeugd van 2 t/m 20 jaar.
Daarnaast worden er ook activiteiten voor volwassenen en ouderen aangeboden die voornamelijk door vrijwilligers en externe vakkrachten worden uitgevoerd.

 

Peuterspeelgroep "De Blokkendoos"

Maandag-, Dinsdag-, Donderdag- en Vrijdagochtend van 09.00 - 12.00 uur

Peuters kunnen naar hartelust spelen in het gezellige speellokaal. De leidsters zorgen voor een warme, gezellige sfeer. Om 9 uur kunnen alle peuters lekker vrij spelen met allerlei materialen. Rond 10 uur gaan we opruimen, naar het toilet en handen wassen. Daarna eten en drinken we met elkaar, zingen liedjes en poetsen onze tanden. Dan doen we een activiteit, dit kan van alles zijn zoals: verven, kleien, kleuren, spelletjes, voorlezen enz. Als het lekker weer is gaan we in onze (afgesloten) speeltuin spelen. Regelmatig werken we met thema's zodat we langere tijd aan een onderwerp bezig zijn. Kom gerust eens langs. Inschrijven kan dagelijks.

Buurtcentrum Kommunika 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.