Workshop Relaties @ NIPOC

Organisatie

Locatie

Chizone in Onze Lieve Vrouw van Lourdes Kerk

2de Messtraat 108

Scheveningen

Tijden
Omschrijving

Workshop Relaties

Onze levensvreugde wordt door een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van onze relaties.

Niet alleen de belangrijke relatie met je partner, maar alle relaties die je in je leven hebt. Met kinderen, ouders, broers, zussen, collegae, vrienden en nog veel meer. Het is een hele kunst om je relaties in balans te houden. Zijn onze relaties goed, dan ervaren we vreugde in het onderhouden en in stand houden ervan. Maar er zijn ook relaties die moeizaam verlopen.

Onderzoek heeft uitgewezen, dat de relatie die je met de buitenwereld hebt een spiegel is van hoe je relatie met jezelf is. Dus de allerbelangrijkste relatie in jouw leven is met JEZELF. En dat maakt de relatie die nog niet goed loopt erg interessant. Door je relaties die je hebt te onderzoeken, kun je erachter komen wat je nodig hebt om de relatie met jezelf te verbeteren. Heb je weleens onderzocht hoe de relatie met jezelf is en hoe deze eruit ziet? Kun je het goed met jezelf vinden en steek je veel energie in de relatie? Kun je voor jezelf kiezen of kies je voor een ander? Door onder andere deze vragen te onderzoeken tijdens deze workshop, krijg je inzicht in je relaties en in jezelf, je zult ervaren dat in een kort tijdbestek jouw relaties soepel(er) gaan verlopen.

Heb je een relatie met jezelf of met een ander waarvan je vindt dat die beter kan?

Geef je dan snel op voor deze workshop.

 

De kosten bedragen €350,= inclusief 19 % btw, koffie/thee en hand-out. Een aantal zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om de workshop te vergoeden als een coachtraject kijk voor meer informatie op erkenningen of neem contact op met Pity Falkena 06-27838891. Onder bepaalde voorwaarden zijn de opleidingskosten aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Neem hierover contact op met de belastingdienst.

http://www.nipoc.nl

NIPOC

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.