Workshop Grenzen @ NIPOC

Organisatie

Locatie

Chizone in Onze Lieve Vrouw van Lourdes Kerk

2de Messtraat 108

Scheveningen

Tijden
Omschrijving

Workshop Grenzen


Grenzen we hebben er allemaal plezier en soms last van. Maar wat is nu eigenlijk een grens?

Volgens van Dale is een grens “een scheidingslijn, uiterste kant, einde”.
Wij, als mensen, hebben allemaal onze grenzen. Het begint al bij onze huid. De grens
van ons lichaam en dat daarbuiten. Ook psychisch hebben we onze grenzen. Hoe open kun je

zijn en tot hoever laat je een ander toe?

Afhankelijk van de situatie kan jouw grens een lage drempel zijn of een hoge muur, of misschien zijn er wel situaties in jouw leven waarin je helemaal geen grenzen ervaart. Soms kan dat heerlijk zijn, bijvoorbeeld tijdens een intiem moment met je partner, maar in een andere situatie, bijvoorbeeld op je werk, zul je je grenzen goed moeten aangeven om niet door anderen onder de voet te worden gelopen. Je kent ze vast wel mensen, die geen nee durven te zeggen, zij doen vaak wat een ander van hen vraagt.


Als je je grenzen gaat herkennen, hoe zien die er uit? Zijn ze van beton en kan er niets
door, of zijn ze doorlatend naar beide kanten? En wat voor grens wil jij in een bepaalde situatie? Heb je daar een keuze in? In de workshop Grenzen ga jij onderzoeken wat voor grenzen je hebt in verschillende situaties en krijg je handvatten aangereikt om deze grenzen te veranderen, zodat jij je comfortabel gaat voelen in elke situatie.

Heb je het gevoel dat er aan jouw grenzen wat te verbeteren valt, geef je dan nu op voor deze workshop. Je zult ervaren dat het leven een stuk simpeler en prettiger wordt als je je grenzen goed kunt aangeven en/of bewaken. Deze workshop is een groot cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

 

De kosten bedragen €350,= inclusief 19 % btw en koffie/thee. Een aantal zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om de workshop te vergoeden als een coachtraject kijk voor meer informatie op erkenningen of neem contact op met Pity Falkena 06-27838891. Onder bepaalde voorwaarden zijn de opleidingskosten aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Neem hierover contact op met de belastingdienst.

http://www.nipoc.nl

NIPOC

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.