NLP in een notendop @ NIPOC

Organisatie

Locatie

Chizone in Onze Lieve Vrouw van Lourdes Kerk

2de Messtraat 108

Scheveningen

Tijden
Omschrijving

NLP in een notendop

Deze introductieworkshop laat je in vier avonden kennismaken met een aantal basisprincipes uit de opleiding NLP Practitioner. De modellen die wij overdragen, geven je inzicht in hoe jij communiceert. Deze modellen kun je direct toepassen in je leven.

Deze workshop laat je ervaren hoe je met NLP de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. Je ontdekt hoe krachtig en effectief de methodes zijn waarmee je jouw doelen kunt bereiken, zodat je individueel, in relaties en op je werk effectiever en succesvoller functioneert. En waardoor je jouw specifieke mogelijkheden en kwaliteiten leert ontdekken en inzetten.

NLP in een notendop bestaat onder meer uit de volgende modellen:

1. Het Communicatiemodel

Volgens NLP kan een mens slechts aandacht besteden aan enkele ervaringsaspecten tegelijkertijd.

Met ons beperkt bewustzijn kun je onmogelijk alert zijn op alle aspecten van elke ervaring. Het kan interessant zijn na te gaan wanneer en naar welk aspect precies de aandacht gaat. Dit betekent dat je bezig bent informatie te verwerken.

2. Vooronderstellingen

We onderzoeken vooronderstellingen, overtuigingen die we als nuttig ervaren in communicatie. Het zijn krachtige en zinvolle verklaringen over onze houding tegenover mensen en hun mogelijkheden.

3. Verbale en non-verbale communicatie

We letten op verbale communicatie (taalgebruik en de filters) en non-verbale (ademhaling, stemgebruik, lichaamsbeweging, houding en oogcontact).

4. Overtuigingen

We kijken naar overtuigingen, want die hebben een sterke invloed op ons gedrag. Ze motiveren ons en geven vorm aan wat wij doen.

Voor wie?

NLP in een notendop is geschikt voor iedereen die op een praktijkgerichte en speelse manier zijn communicatievaardigheden wil verbeteren. En een opstap voor degene die interesse hebben in de NLP Practitoner opleiding.

 

De kosten voor deze workshop bedragen € 245,– inclusief btw, koffie/thee en trainingsmap.

Mocht je na deze workshop besluiten bij ons de NLP Practitioner opleiding te komen volgen, dan zullen deze kosten worden verrekend.

 

Een aantal zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om deze workhsop te vergoeden als een coachtraject kijk voor meer informatie op erkenningen of neem contact op met Pity Falkena 06-27838891. Onder bepaalde voorwaarden zijn de opleidingskosten aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Neem hierover contact op met de belastingdienst.

http://www.nipoc.nl

NIPOC

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.