Bootruns

Bootruns

Koppelstokstraat 248
2583CJ Den Haag

06-519 482 31

www.bootruns.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 

 

Omschrijving

Bootruns organiseert verschillende speedboottochten op de Noordzee voor de kust van Scheveningen. Het ligt eraan hoe u een tocht met een speedboot ziet…… Het eerste stuk door de haven is een rustige tocht en een erg leuke ervaring. Op het moment dat wij de haven uit zijn en op open water belanden beginnen de motoren te brullen en kan het spektakel beginnen. Houdt u zich goed vast voor een echte BOOTRUN!

Met onze RIB speedboten halen wij snelheden tot 85KM per uur. Op het moment dat wij de gashendel dichtdraaien en u uw ogen weer opendoet kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Scheveningse kust. Als dat niet genoeg is kunt u altijd nog in één van onze survivalpakken een echte redding op ze meemaken.

Bootruns is een fantastische dag uit met vrienden, familie, kennissen, collega’s of wellicht met uw klanten. Het is ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellen party of bijvoorbeeld als teambuildingsdag. Wij verzorgen ook eventueel uw strandactiviteiten op maat.

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.