Strandpaviljoen Sol Beach

Strandpaviljoen Sol Beach

Contactgegevens

Strandweg 22

2582 EL Scheveningen

070 3387484

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

www.solbeach.nl

Omschrijving

Strand activiteiten in Scheveningen.

Het strand en de zee lenen zich uitstekend voor een scala aan activiteiten. Een vergadering met als health break vliegeren, een bedrijfsuitje met golfsurfen en een volleybaltoernooi, een bedrijfsfeest met beachcamp en powerkiten, kortom heel veel mogelijkheden en combinaties.
Iedere activiteit wordt geleid door professionele instructeurs die de groep(en) op een informele, gezellige wijze begeleiden.

Voor ontspanning maar ook als teambuilding, Solbeach regelt en verzorgt alles van A tot Z.
Een gps tocht, the target met uitgebreide lunch, een bootcamp met borrel, een fietstocht met barbecue, alles in mediterrane sferen met oog voor service en kwaliteit.

Links een aantal mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje. Zit dat wat jij zoekt er niet bij, neem contact met ons op, we maken er graag maatwerk van!

 solbeach

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.