In-Tension Health CLub Scheveningen

Contact gegevens

Marcelisstraat 200
2586 AZ Den Haag - Scheveningen
070-3318811

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.in-tension.nl

Omschrijving

Fysiotherapie

Fysiotherapiepraktijk P.Dijkhuizen is gehuisvest in InTension Health Club. Na een fysiotherapeutisch onderzoek wordt met de patiënt een behandeltraject afgesproken. De 1 op 1 behandeling start over het algemeen in de praktijk zelf en mogelijk in een later stadium met specifiekere oefeningen in de fitnesszaal of een andere oefenruimte van InTension Health Club. De Fysiotherapiepraktijk verzorgt tevens het FITKIDS programma voor kinderen met een chronische ziekte of beperking (www.fitkids.nu) en is aangesloten bij het Olympisch Steunpunt regio Den Haag.

In onze Fysiotherapiepraktijk werken de volgende geregistreerde therapeuten: P.Dijkhuizen (fysiotherapie/sportfysiotherapie), P.Alblas (fysiotherapie/sportfysiotherapie), M.C. Pronk-Dam (fysiotherapie/bekkenbodemtherapie) en M.F. Winnink (fysiotherapeut/fitness instructeur/Fitkids)

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij onze Fysiotherapiepraktijk, aangezien u sinds 1 januari 2006 geen verwijsbrief nodig heeft van uw

In-Tension 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.