Gezond aan Zee

Contact gegevens
Vissershavenweg 63
2583 DL Den Haag / Scheveningen
070 - 30 60 280
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gezondaanzee.nl
Omschrijving
Als sporter vraag je het uiterste van je lichaam. Jij kent je lijf als geen ander en wilt altijd een stapje verder en meer.

Is je lichaam sterk genoeg voor dat stapje extra? Klopt je trainingsschema als het gaat over de belastbaarheid van je bindweefsel? Is je wedstrijdplanning fysiek haalbaar? Pure pech?

Bij Gezond aan Zee weten we als geen ander wat het betekent om door een sportblessure toch ineens uit de roulatie te zijn.

Sportblessures vragen om snelle actie en een specifieke aanpak en juist daarin hebben we ons als ervaren Physical Rehabilitation Trainers ® gespecialiseerd. We begeleiden intensief topsporters naar hun individuele topprestaties en begeleiden als medische staf en trainers ondermeer het Beach Team Den Haag.

(Top)sportbegeleiding bij Gezond aan Zee houdt in dat een sportarts, sportfysiotherapeuten, trainer, sportdiëtist, sportpsycholoog en orthopedisch adviseur samenwerken om jou in de fysiologisch kortst mogelijke revalidatietijd weer aan het sporten te krijgen. We beschikken tevens over een professioneel netwerk van (top)specialisten in Nederland.

Bij Gezond aan Zee werk je actief in een informele sfeer in onze moderne praktijk en later ook buiten op het strand en aan zee.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 - 30 60 280
Gezond aan Zee 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.