Gezond aan Zee

Contact gegevens
Vissershavenweg 63
2583 DL Den Haag / Scheveningen
070 - 30 60 280
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gezondaanzee.nl
Omschrijving
Judith Schelling is sportdiëtiste en maakt een individueel voedingsplan, een voedingsplan dat is aangepast aan jouw leefstijl, doel en voorkeuren. Er wordt gekeken naar je trainingsschema, de duur en de intensiteit van de trainingen en de tijden waarop getraind wordt. Iedere sport stelt andere voedingseisen. Een krachtsporter heeft andere voeding nodig dan een duursporter of teamsporter. Ook wordt er gekeken naar het gewenste lichaamsgewicht. In sommige gevallen zal een huidplooimeting gedaan moeten worden om het vetpercentage te berekenen. En, niet onbelangrijk, er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Eten moet vooral ook lekker zijn!

De voeding van iedere sporter begint met een gezonde basisvoeding. Wil je meer, wil je je prestaties verbeteren, langer op een intensief niveau kunnen trainen of een sneller herstel na een zware inspanning? Dan kan een goede sportvoeding je absoluut helpen.

Sportvoeding is een op maat gemaakt voedingsplan voor het optimaliseren van de voeding bij sporters. Er wordt gekeken naar de verdeling van de hoeveelheid voedingsstoffen in de voeding zoals koolhydraten, eiwitten en vetten maar ook naar vitamines en mineralen. Hoeveel heb je nodig en hoe kun je dat bereiken. Timing van de maaltijden is belangrijk, net als het gebruik van voedingssupplementen. Het voedingsschema is volledig aangepast aan de behoefte van jou als sporter.
Gezond aan Zee 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.