Titel

Dag van de Architectuur

organisatie  
locatie  
datum 1 juli 2013
tijden  

omschrijving

De Dag van de Architectuur is een jaarlijks evenement dat officieel gevierd wordt op 1 juli. In de praktijk betekent dit dat in het weekend dat het dichtst bij 1 juli valt, er door het hele land vele evenementen op het gebied van architectuur plaatsvinden.

Thema
Elk jaar wordt een thema aan de Dag van de Architectuur gegeven. Overal in Nederland zijn dan gebouwen en locaties te betreden, die normaal voor het publiek niet toegankelijk zijn. In kazernes, schuilkelders, bankgebouwen, radarposten, dierentuinen en rechtbanken mag iedereen zien wat anders voor onbevoegde ogen verborgen blijft. Onder de deskundige begeleiding van architecten kan het publiek kennis nemen van de architectuur van deze bijzondere gebouwen en terreinen.

De Dag van de Architectuur is een internationaal evenement, een initiatief van de Union Internationale des Architectes, en wordt in Nederland georganiseerd door de Bond van Nederlandse Architecten, in nauwe samenwerking met onder andere meer dan veertig lokale architectuurcentra.

meer info

http://www.dvda-denhaag.nl/

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.