Titel

Avondvierdaagse Den Haag - Scheveningen

organisatie Organisatie wsv SDS Den Haag
locatie

Startlocatie sporthal De Blinkerd, Seinpoststraat 150, 2586 HC Den Haag (ZH)

datum jaarlijks in juni
tijden 18:00 uur

omschrijving

Avond-4-Daagse: bewegen is gezond Wandelen is een gezonde vorm van sport waarbij ieder op zijn of haar manier aan kan deelnemen om in het eigen tempo aan de conditie te werken.
De avond4daagse is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers 4 avonden achtereen een vaste gekozen afstand gaan wandelen. De meeste deelnemers kiezen voor de 5 kilometer per avond (ongeveer 1 uur lopen). Het komt wel voor dat iemand geen 4 avonden achtereen kan wandelen, maar wel 3, en dat mag van ons ook, want zó streng zijn we niet. U mag ook vanaf andere startbureaus wandelen, als u maar wel op de laatste avond start waar u de maandag hebt ingeschreven (i.v.m. het afhalen van de medailles). Dus met andere woorden, de 2 tussenliggende dagen (dinsdag en woensdag) mag u zelf bepalen vanuit welk startbureau u gaat wandelen! Dat hoeft natuurlijk niet, maar het mag wel.
Op de laatste avond (donderdagavond) is er een grootse intocht met muziek, waarbij we proberen dat alle groepen gezamenlijk naar de finish wandelen achter het muziekkorps aan. Daarom kan het gebeuren dat de vertrektijden per startbureau verschillen. Dus informeer op woensdagavond bij uw startbureauleider hoe laat er gestart gaat worden.
Zo’n intocht is niet alleen leuk voor u, maar ook voor alle familie en vrienden die bij de finish klaar staan om u in te halen.
meer info

http://www.sdsdenhaag.nl
Ed Vuijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0620247367

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.