Titel

Basketball City Street Tour 070

Organisatie ST4R Backetball vereniging
Locatie Dr. de Visserplein
Datum jaarlijks april tot en met augustus
Tijden 15:30 - 18:30
Omschrijving

Basketballvereniging ST4R is de eerste straatbasketballvereniging van Nederland die is aangesloten bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB). ST4R doet niet mee aan de basketballcompetitie van de bond, maar richt zich primair op straatbasketball, schoolbasketball en allerlei andere vormen van basketball.

Ambitie
ST4R is ambitieus en wil georganiseerd basketball voor iedereen bereikbaar maken zonder dat het veel geld kost of allerlei verplichtingen met zich meebrengt. We willen vernieuwend basketballaanbod op de Nederlandse pleinen en scholen brengen en zo een pioniersrol spelen in de Nederlandse evolutie van het basketball. De samenleving verandert, het spelletje verandert, de passie blijft hetzelfde.

Geschiedenis
ST4R zag het levenslicht in 2003, toen het voor het eerst straatbasketballtoernooien organiseerde op pleinen in Den Haag. Kleinschalig, maar direct erg succesvol. Het was duidelijk dat er vraag was naar meer en dat zou er ook komen. Sinds 2003 is er enorm veel gebeurd. Hieronder in het kort de geschiedenis van ST4R

meer info http://st4r.nl/activiteiten/15/city_streetball_tour_070_2012

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.