Stuifzandtoernooi @ Jeu de Boules vereniging B-3

Oraganisatie
Jeu de Boulesvereniging B-3 Voor verdere inlichtingen en/of inschrijvingen kunt U bellen met 070 – 323.93.96 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Zuiderstrand
Datum
jaarlijks in september
Tijden
10:00 - 16:00 uur
Omschrijving

STUIFZANDTOEROOI
Noordzeekampioenschap Jeu de Boules. Alweer voor de 12de (2012) keer in successie organiseert de Jeu de Boules ver. B-3 het Noordzeekampioenschap Jeu de Boules oftewel het Stuifzand toernooi. De vele deelnemers uit den Haag en de regio zullen uitmaken wie de Noordzee-cup (wisselbeker) een jaar lang mag koesteren.

Er worden op het Zuiderstrand (naast de haven) banen aangelegd waarop alle teams 4 partijen zullen spelen, Dit toernooi is een uitdaging voor iedere rechtgeaarde Jeu de Bouler. Niet alleen een uitdaging maar ook een nieuwe ervaring want spelen op het strand vereist een bijzondere discipline. De wedstrijden vangen aan om 10.00 uur terwijl de prijsuitreiking rond 16.00 uur plaats zal vinden.

Voor verdere inlichtingen zie www.jdb-b3.nl of telefoon 070-323.93.96

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.