Albatros Hengelsport

contact gegevens
Dr. lelykade 68-70
2583 CS Scheveningen

070-355.60.13

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.albatroshengelsport.nl

omschrijving

1969
De start van een hengelsport onderneming in een winkel die niet groter was dan 36 vierkante meter. Al gauw bleek dit veel te klein te zijn. Er kwam een ruimte bij van 24 vierkante meter en een H.T.M. bus. De halte was aan de Dr lelykade te scheveningen. De sportvisser kon zijn aas plus benodigdheden halen voor een dagje vissen op één van de boten die in de haven lagen.

1974
De verhuizing van de winkel en bus naar een locatie aan de scheveningse haven was een feit geworden. Een vrijstaand houten gebouw in de groene kleur werd bij vele vissers een bekende zaak. Bij veel vissers was niet zo bekend dat wij ook binnenwater artikelen verkochten. Want zo dicht bij zee, was de reactie.

Naarmate de jaren verstreken veranderde ook de wensen van de vissers. Men bleef niet alleen in Nederland vissen, maar men ging ook in het buitenland zijn vangst proeven.

Voor Albatros werd het tijd om te gaan zoeken naar een grotere ruimte. Dat werd gevonden. De deuren werden geopend in december 1994 aan de Dr lelykade 68/70. Een veel ruimere winkel met een grotere opzet waar men terecht kan voor al zijn of haar visspullen. Van zee tot zoetwater of van karper tot biggame vissen, iedere dag geopend.

albatros hengelsport 001

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.