Drumles - Drumschool Barry Kruik

Locatie

Barry Kruik
Badhuisstraat 69
2584 HE Den Haag - Scheveningen
+31 6 28 45 23 22

Omschrijving

Drumschool Kruik is in 2006 opgericht door Barry Kruik. Barry geeft al sinds 1995 les. Sinds de start van zijn drumschool doet hij dat zelfstandig vanuit zijn studio in de Badhuisstraat in Scheveningen. Barry maakte furore met onder andere de Hermes House Band, the Blues Rock ‘n Soul Review en The Bluesfuse.

Als leraar had hij onder andere Jamie Westland van DI-RECT onder zijn hoede. Het aantal drumleerlingen staat anno 2010 op ongeveer 55, variërend in leeftijd, vanaf 5 jaar is drummen mogelijk.

 

Drummen is zijn ding. Het plezier dat Barry eraan beleeft, wil hij graag overbrengen op zijn leerlingen; hij wil het hen zelf laten ervaren. De leerlingen van Barry reageren in ieder geval zeer positief op zijn manier van lesgeven. Barry wil met zijn school een doel bereiken met zijn drummers, maar voorop staat het plezier dat de leerling heeft om muziek te maken. Zowel in de lessen als met andere muzikanten in de oefenruimte of op een podium. Daarbij houdt hij de lessen zo leuk en up-to-date mogelijk.

 

Drumschool Kruik groeit al aardig uit tot een begrip in Scheveningen. Een volgende stap is het begeleiden van de drumleerlingen naar een band. Een lang gekoesterde wens van Barry. Hij wil zijn leerlingen meer te bieden hebben dan alleen drum les. Na zijn eerste optreden met de schoolband kreeg Barry enorme inspiratie om meer te spelen. De spanning, de aandacht en het resultaat na vele repetities, gaven hem een ontzettend positieve boost. Ook dat wil hij zijn leerlingen laten ervaren.

Doormiddel van de drumdag elk jaar kunnen de leerlingen ook daadwerkelijk optreden op een podium.

En het matchen met drummers en andere muzikanten is belangrijk, doorstromen en lekker met een bandje gaan oefenen en spelen. http://band-coach.nl/scheveningen

 

De lessen worden vanaf oktober gegeven in De Scheveningse Muziekschuur, de nieuwe modern ingerichte muzikale ruimtes van Scheveningen, gelegen aan de Badhuisstraat 75.

Interesse bel eens voor een proefles! 0628452322
http://www.band-coach.nl/scheveningen/
 Drumschool Scheveningen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.