Heilige Antonius Abtkerk - Kinderkoor De Stadhoudertjes

Contact gegevens

Heilige Antonius Abtkerk

Scheveningseweg 235
2584 AA Den Haag

Mariette Lokin, te bereiken op 06 28 95 50 80

http://www.parochie-antonius-abt.nl/
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Omschrijving

Kinderkoor De Stadhoudertjes

Kinderkoor De Stadhoudertjes is in maart 1977 opgericht en heeft momenteel 16 leden. We streven naar een verdubbeling van dit aantal. Kinderen zijn welkom vanaf het moment dat zij hun eerste communie hebben gedaan.


Het is een gezellige club die onder deskundige leiding staat. Het koor werkt eenmaal per maand mee aan de gezinsviering in de Antonius Abtkerk en in de loop van het jaar enkele malen aan bijzondere vieringen.


Naast het zingen zijn er ook nog andere leuke activiteiten zoals een Sinterklaasfeest, kerstmaaltijd, uitgaansdagje en kampweekend. Erg gezellig. Dit koor is een prima middel voor kinderen om iets te leren over muziek en betrokken te blijven bij de kerk.


Kom eens meedoen aan een repetitie! We repeteren steeds op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur op koorzolder Onder de notenbalken (behalve tijdens de schoolvakanties).


Op zondag 30 mei nam Cathalijne van der Ven-Damen na ruim twintig jaar afscheid als dirigente van het koor. Met ingang van 1 juni 2010 worden De Stadhoudertjes geleid door Merlijne Patijn.


Het bestuur van De Stadhoudertjes wordt gevormd door: Cunera van Heerden, Mariette Lokin en Alphons Dijkstra. Contactpersoon is Mariette Lokin, te bereiken op 06 28 95 50 80.

 

Heilige Antonius Abtkerk

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.