Ondernemers Sociëteit Scheveningen

Contact gegevens

Postadres
Badhuisstraat 130
2584 HL Den Haag 06-24623008

www.ondernemers-societeit-scheveningen.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bijeenkomsten locatie
Dap & Co
Schokkerweg 39

Omschrijving

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen is dé business to businesss sociëteit op Scheveningen.

De OSS is toegankelijk voor alle ondernemers/organisaties uit stadsdeel Scheveningen en voor ondernemers/organisaties met een affiniteit met stadsdeel Scheveningen. Zo kunt u in stadsdeel scheveningen geboren zijn, of uw familie woont hier, of u heeft klanten op Scheveningen, enz....

De OSS heeft geen winstoogmerk. De OSS biedt gelegenheid aan ondernemers en organisaties uit stadsdeel Scheveningen (en verbonden aan stadsdeel Scheveningen) voor het leggen van zakelijke en sociale contacten met mede ondernemers uit het gebied. De OSS vraagt niet om sponsoring voor haar werkzaamheden, bedrijven en/of organisaties die de OSS bijeenkomsten bezoeken met het doel van sponsoring voor hun activiteiten worden niet toegelaten tot de OSS. Aan alle genodigden bieden wij ten alle tijden de mogelijkheid om zich af te melden om uit genodigt te worden. (zie onder aan de uitnoging: wijzig uw inschrijving)

De ondernemers Sociëteit Scheveningen is in 2000 opgericht met het doel elkaar te leren kennen, elkaar zaken toe te spelen en elkaar te ondersteunen.

De regelmatig geplande netwerkbijeenkomsten worden gekenmerkt door de zakelijk instelling, welke ook een sociaal tintje dragen. Het zogenaamde “netwerken” gaat daarbij een steeds belangrijkere rol spelen. Het elkaar toespelen van de bal zal de komende tijd voor een ieder van ons van essentieel belang zijn.

De Ondernemers Sociëteit Scheveningen organiseert ca. 9 keer per jaar een netwerkbijeenkomst, ingevuld met een gastspreker welke een actueel onderwerp in het licht plaatst. Hiermee houdt het OSS bestuur onze leden en genodigden in een charmante ontspannen omgeving op de hoogte van de voor ondernemers interessante onderwerpen.

Voor en na de gastspreker bieden de bijenkomsten u voldoende ruimte en gelegenheid om uw eigen netwerk en relaties te onderhouden.

De OSS bijeenkomsten zijn van 19:00 uur tot 21:30 uur. In de praktijk blijkt, dat veel ondernemers en gasten blijven na het luiden van de bel voor de laatste ronde. Uiteraard kunt u na afsluiting van de bijeenkomst gebruik maken van de locatie van de bijeenkomst, denkt u er wel aan dat drankjes en hapjes dan direct aan de bar afgerekend moeten worden.

In de uitnodigingen voorafgaande aan een netwerkbijeenkomst worden u de gastspreker en het onderwerp, de locatie en de kosten bekend gemaakt.

Bent u ondernemer en wilt u uitgenodigd worden voor de OSS bijeenkomsten? Neem dan per mail contact op met het OSS- bestuur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

OSS

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.