In-Tension Health CLub Scheveningen

Contact gegevens

Marcelisstraat 200
2586 AZ Den Haag - Scheveningen
070-3318811

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.in-tension.nl

Omschrijving

WELKOM bij InTension Health Club Scheveningen!

Het sportcentrum met het hoogste kwaliteitskeurmerk in deze regio!

InTension staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in een plezierige omgeving, waar sport, gezondheid en een goede sfeer centraal staan. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) en de brancheorganisatie FIT!Vak. Door de aansluiting bij de VES zijn wij als enige in deze regio gekeurd volgens LERF-TOTAAL. Dit is een door het ministerie van VWS erkende kwaliteitskeuring, waarbij de hoogste kwaliteitseisen worden gesteld aan bijvoorbeeld accommodatie, hygiëne, veiligheid, deskundigheid personeel, hoogwaardige apparatuur, klantvriendelijkheid etc. Hiermee heeft InTension het hoogste kwaliteitskeurmerk in Scheveningen, Den Haag en omstreken!

 

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van activiteiten voor jong tot oud. Naast onze fitness faciliteiten beschikken wij over een gevarieerd groepslessenaanbod, waaronder: Zumba, Aerobic, X-co, Stretch & Relax, Pilates, Power Yoga, Club Power, Circuit training, 55-Fit, Striding, Spinning, KickFun, Jeugdjudo, Jeugdfitness, Dance for kids en Buikspierkwartier.

Naast alle sportactiviteiten biedt InTension vele extra's aan onze leden:
Gratis kinderoppas, gratis parkeren, gratis gebruik van onze sauna's, Personal training, FINALLY! voedingsbegeleiding, Fysiotherapie, Zonnebank en Massage.

 

Bij InTension traint u onder deskundige begeleiding van goed opgeleide vakmensen. Optimale aandacht voor en luisteren naar onze bezoekers wordt door ons als zeer belangrijk ervaren. Graag helpen wij u om een actief leven te beginnen en om actief te blijven. Voldoende lichaamsbeweging blijft tenslotte investeren in een gezonde toekomst! Bel 070-3318811 een maak een afspraak voor een GRATIS introductie!

Tot ziens bij InTension!

Namens het team van InTension Health Club Scheveningen

In-Tension 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.