Curves Scheveningen

Contact gegevens

Neptunusstraat 44
2586 GS Scheveningen
070-4049051
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

www.curves.nl

omschrijving

Curves, 30 minuten fitness voor vrouwen is nu open bij jou in de buurt. Ervaar onze complete workout van 30 minuten die elke spiergroep traint en waarbij je tot 500 calorieën per keer kunt verbranden. Dit alles onder onze deskundige begeleiding.

Maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur en 16.00-19.00 uur

Oprichters Gary en Diane Heavin worden gezien als de pioniers van het fitness fenomeen dat bewegen mogelijk heeft gemaakt voor meer dan 4 miljoen vrouwen wereldwijd. Zij delen een passie om zich in te zetten voor de gezondheid van vrouwen.

In 1992 openden Gary en zijn vrouw Diane hun eerste Curves in Harlingen, Texas. Dit nieuwe 30-minuten fitnessconcept bood krachttraining, begeleiding bij gewichtsverlies en een leuke en aangename sportomgeving voor vrouwen. Het was direct een ongelooflijk succes.

Toen hun tweede club ook direct een succes was, wisten ze dat ze een markt bedienden die door alle bestaande sportscholen genegeerd was. Maar ze wisten dat ze het niet alleen konden. Ze hadden gepassioneerde mensen nodig die geïnteresseerd waren in het helpen van vrouwen in hun eigen omgeving en hen te leren hoe een Curves club gedraaid kan worden.

Ze begonnen met het maken van plannen om Curves te franchisen. En de eerste Curves Franchise club opende haar deuren in 1995 in Paris, Texas. Curves werd snel heel populair en opende op een zeer grote schaal nieuwe locaties. Soms verdubbelde het aantal locaties in een jaar. Dit ongelooflijke succes werd bereikt met mond to mond reclame van enthousiaste Curves leden en medewerkers. In 2003 werd de eerste grote landelijke reclame campagne gelanceerd. Waar McDonalds en Subway 25 en 26 jaar nodig hadden om 7.000 clubs te openen, lukte Curves dit binnen 10 jaar.

Curves heeft constant een serie van verschillende prijzen gewonnen: “De snelst groeiende franchise in de geschiedenis in het Guinness boek” , “de werelds grootste fitness franchise”, en “de bestseller van New York Times” (Curves, permanente resultaten zonder permanente diëten) “de Nr 1 Fitness Franchise”

Met een dergelijk ongelooflijk succes werd het zinvol om wereldwijd te groeien, en Gary en Diane brachten hun formule naar het buitenland. Vandaag de dag, heeft Curves maar liefst 10.000 locaties in meer dan 60 landen met meer dan 4 miljoen leden. Curves traint iedere grote spiergroep met een 30 minuten fitness programma dat cardio en krachttraining combineert. De hydraulische weerstand is veilig en zeer effectief.

Curves staat voor fitness, gezondheid en het voorkomen van ziekten. Curves staat voor het vergroten van je kracht en het verliezen van gewicht. Curves staat voor het bereiken van je doelen in een omgeving die je ondersteunt en aanmoedigt.

Curves maakt vrouwen sterker

Curves 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.