Chizone

Contact gegevens

2e Messstraat 108 (ingang achterzijde Lourdeskerk)
2586 HD Scheveningen
06-14668364

http://www.chizone.nl/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Pilates
Loes Ruys

Wat is Pilates?
Pilates is een oefenmethode gebaseerd op de principes van Joseph Pilates (1880-1967) Zie History of Joseph Pilates op www.chi-river.nl onder facts.

"My method develops the body uniformly, corrects wrong posture, restores physical vitality, invigorates the mind and elevates the spirit." Joseph Pilates


Pilates is een verkwikkende Body-Mind workout.
Het draagt bij aan de opbouw en het behoud van een goede conditie en gezondheid.
Doel is de controle van een goede houding en soepel bewegen met behulp van een sterk centrum(de diepe buikspieren en de spieren die de wervelkolom ondersteunen), in samenwerking met bekken, wervelkolom en schoudergordel. Klachten gerelateerd aan bekken, wervelkolom, spieren en ademhaling kunnen hiermee verminderen of voorkomen worden.

Pilates verbetert de algehele conditie van het lichaam en de kracht en efficiency van bewegen met behulp van oefeningen waarbij centering, concentratie, controle, precisie, ademhaling en flow de basis vormen. De oefeningen zijn veilig en low-impact. Pilates is geschikt voor iedereen, jong en oud, als basis om sportprestaties te verbeteren, als ondersteuning in een revalidatie proces, postnataal of bij spier-en/of gewrichtsaandoeningen.
Chizone 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.