Ruitervereniging Stal Wittebrug

Contact gegevens
p/a Manege Wittebrug
St. Hubertusweg 21
2597 JH Den Haag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 
www.rvsw.nl

Omschrijving

RVSW
De Ruitervereniging Stal Wittebrug of kortweg RVSW is in 1973 opgericht. De leden zijn de ruiters die paardrijden (of hebben gereden) bij Manege Wittebrug.
Voor veel activiteiten die wij organiseren is lidmaatschap van onze vereniging verplicht. Zo mag je aan je eerste wedstrijd deelnemen zonder lid te zijn van de vereniging, maar als je wedstrijden wilt blijven rijden dan moet je lid worden. Voordeel van het lidmaatschap is dat je korting krijgt bij activiteiten van de RSVW.

 

Verschil RVSW en FNRS
Voor alle duidelijkheid: lid zijn van de RVSW is iets anders dan lid zijn van de FNRS, de overkoepelende landelijke ruitersportfederatie. Hierover ontstaat regelmatig onduidelijkheid, maar het gaat dus wel degelijk om twee verschillende organisaties.
De Manege Wittebrug is aangesloten bij de FNRS, daarom moet iedere ruiter via de manege lid worden van de FNRS. Door het lidmaatschap krijg je ook het FNRS Ruiterpaspoort, waarin je vorderingen kunnen worden bijgehouden maar waaraan ook een ongevallenverzekering is gekoppeld (zie voor meer informatie de website van de FNRS).
Let dus goed op waarvoor je je hebt ingeschreven.

ruitervereniging Wittebrug 001

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.