The Pilates Studio

Contact gegevens

Keizerstraat 32
2584 BC Scheveningen
070-3508684

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.pilates.nl

omschrijving

In 1994 opende 'The Pilates Studio' in Den Haag haar deuren als eerste Pilatesstudio van de Benelux. In het jaar 2000 werd tevens een locatie in Rotterdam geopend. 'The Pilates Studio' is inmiddels uitgegroeid tot het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de authentieke methode in Europa en verzorgt ook lessen op; De Rotterdamse Dansacademie, Het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Danceworks Rotterdam en voor verscheidene BNR’s.

'The Pilates Studio' werkt vanuit de pure methode die overgedragen wordt door Romana Kryzanowska, erfgename van Joseph Pilates.
De Pilates Methode voor Mentale en Fysieke Training bevordert harmonische en evenwichtige spierontwikkeling. Personen die de Pilates Methode consequent toepassen ontdekken dat ze zonder daar bewust moeite voor te doen rechter zitten en lopen, zich gracieuzer bewegen, beter slapen en krachtigere spieren ontwikkelen. Pilates is tevens een ideaal alternatief voor ieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporosis, scoliosis, carpal tunnel syndroom, zwaarlijvigheid, chronische rugklachten, etc.


De studio en opleiding staan hoog aangeschreven. De talrijke ervaren trainers van The Pilates Studio kunnen u zeer zeker voorzien van een uitstekende sessie.


Iedere nieuwe klant van 'The Pilates Studio' wordt uitgebreid persoonlijk begeleid. Hierdoor is elke trainingssessie gegarandeerd goed, veilig en gericht op het einddoel en de persoon

The Pilates studio 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.