Wrakduiken @ Powerboat Event

Contact gegevens
Powerboat Event
Dr. Lelykade
06-10161260
www.powerboat-event.nl
www.powerboatevent.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Omschrijving

Powerboatevent voorheen Bubbles Powerboat is het bedrijf wat powerboatvaren en evenementen aanbied voor de gehele kust maar met name Scheveningen. Voor de ultieme Speedkick op Zee en met onze RIB zorgen we voor veel actie en fun.
Bubbles /Powerboatevent
is het bedrijf dat evenementen, bootruns en rondvaarten op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.

Nou ja, rondvaarten.....:) ?
Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart. Zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Hou je dan maar goed vast!
Met snelheden tot 100 KM per uur over het water … golven … haakse bochten … een ritje in de achtbaan is er niets bij.
Naast de snelheden biedt Powerboatevent U de tijd om van het een prachtig uitzicht van de Scheveningse kust te genieten met Uw klanten, relaties, vrienden, vriendinnen, familie of collega’s.

Bubbles/Powerboatevent beschikt over een 9 meter lange uitvoering met 2 maal 6 cilinder “outboards Suzuki” met een totale vermogen van zelfs 400 Pk. Dit enorme vermogen is ruimschoots voldoende om een groep van 12 passagiers te transporten en daarmee is de Bubbles Powerboat “Over Powered” en veilig. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten.

Tevens hebben we een Amerikaanse Fishboat een Wellcraft 2800 Coastal deze boot is wel wat gewend wat betreft veiligheid en is dan ook gebouwd voor de Atlantische oceaan.
Met deze boot organiseren we Rondvaarten maar ook Zeevissen behoort tot de mogelijkheden en is dan ook per uur of per dag te huur

Wilt U deze speciale dag op het water wilt beleven met actie en fun? Bubbles biedt U deze spetterende opties zoals:

De spectaculaire Wild Ride
Rondvaarten
Zeevissen
Actie en Fun wakeboarden, banaanvaren, waterskiën en bandvaren
Vuurwerk Festival of een romantische bubbles champagne tour

powerboat event 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.