Zeezeilen @ Jolly Good Sea Adventures

Contact gegevens

Jolly Good Sea Adventures
Karin Kampschreur
Gevers Deynootweg 35
2586 BC Scheveningen
06-51486425

www.jollygood.nu

Omschrijving

Wilt u ook eens ervaren, hoe het is om te zeezeilen? Kom aan boord van ons sfeervolle zeilschip Jolly Good en we hijsen samen bijna 125 vierkante meter zeil.

 

Jolly Good Sea Adventures biedt u een onbezorgde, ontspannen zeiltocht vanuit Scheveningen over de Noordzee aan waarbij er de mogelijkheid is om actief mee te doen met het hijsen van de zeilen, het vieren en aantrekken van de schoten, het bedienen van de lieren of sturen aan het roer. Zeilervaring is hiervoor niet noodzakelijk, enthousiasme is voldoende. Ontspanning door gezamenlijke inspanning, tijd voor ongedwongen sociaal verkeer in de frisse lucht.

Wilt u een sprankelend bedrijfsuitje, een sportieve teambuilding, relatiemarketing of gewoon een bijzonder uitje met vrienden of familie. Het kan allemaal aan boord van de Jolly Good, wij kunnen voor elk gezelschap een onvergetelijk zeilevenement organiseren.

Bij grote groepen is er de mogelijkheid om uit te varen met meerdere schepen. Kom met uw vrienden, familie, collega’s of relaties en ervaar het zeilen op een klassiek zeilschip. Naast schipper Karin Kampschreur is er altijd een kundige zeilmaat aanwezig die mede instructies geeft tijdens het zeilen.

Uiteraard wordt uw dag fantastisch verzorgd, indien gewenst met drankjes, hapjes, een lunch of een traiteur maaltijd aan boord of een gezellige borrel in de kuip na afloop van de tocht. De sfeervolle restaurants met terrassen bij ons aan de haven zijn absoluut een aanrader!!

Jolly good Sea Adventures 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.