Workshop paaldansen @ Club Live (18+)

 Contact gegevens

 Badhuisweg 3
Scheveningen
www.clublive.nl  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Workshop paaldansen Workshop paaldansen Heb je een vrijgezellenparty, verjaardag, bedrijfsuitje of vind je het gewoon leuk om met z’n allen lekker actief en sportief bezig te zijn, denk dan eens aan een workshop paaldansen! Op paaldansen rust geen taboe meer, integendeel paaldansen is juist HOT! Dit is mede te danken aan de introductie van ‘pole fitness’ in de Nederlandse sportscholen door Denise Mulder. Dus trek de stoute (dans)schoenen aan en waag je aan de danspaal. De workshop wordt verzorgt door instructrices van de paaldans-academy uit Rotterdam (www.paaldans-academy.nl) De workshop duurt 2 uur en kan plaatsvinden op een dag en tijdstip naar keuze, uiteraard met uitzondering van de openingstijden. Middels een verbluffende demonstratie start onze instructrice de workshop en laat zij de mogelijkheden van het paaldansen zien.

We raden je aan makkelijk zittende kleding, zoals sportkleding, korte broek en gympen te dragen. De workshop wordt op een rustig tempo gegeven, zodat zweetdruppels je bespaard blijven.

Neem de camera's mee, want dit wil je absoluut vastleggen voor het thuisfront en voor later!

Kortom met deze workshop ben je absoluut verzekerd van een heleboel lol en weet je na afloop een aantal spectaculaire paaldansbewegingen uit te voeren

Duur : 2 uur Kosten : 300,00 euro per groep inclusief 2 consumpties p.p. Opmerking: de prijs van de workshop is gebaseerd op maximaal 15 personen.
Indien meer dan 15 personen aanwezig zijn, zal in overleg een meerprijs berekend worden.
 Club live scheveningen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.