owerboat varen @ Rib Actie Scheveningen

Locatie
Rib Actie Scheveningen
2e haven bij steigers t.o.v. Dap & Co
http://www.rib-actie.nl/
Omschrijving

Wat is Rib varen?

Met RIB varen, ook wel Powerboat varen genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB).

Dit zijn boten die uitermate geschikt zijn om in de branding te kunnen varen door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen. Veelal worden deze boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven. Gegarandeerd veilig en zeewaardig.

Door de strenge eisen die worden gesteld aan het geven van vaaropleidingen kunnen wij stellen dat ook bij onze vaar arrangementen, veiligheid en kennis hoog in het vaandel staan. Onze boten zijn allen uitgerust volgens de strenge richtlijnen van de RYA (Royal Yachting Association)

Onze schippers zijn al jaren actief bij de Haagse Reddingsbrigade en kennen de zee op hun duimpje! Zij weten om te gaan met de verschillende omstandigheden.
Wat wij heel belangrijk vinden, wat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn, is dat onze schippers hun enthousiasme kunnen overdragen op een groep.
Ribvaren is gewoon waanzinnig genieten!

Mocht je nog vragen hebben of wil je geheel vrijblijvend een afspraak maken, dan kun je te allen tijden contact opnemen met RIB Actie Scheveningen.

Wil je verder op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, klik rechts op onze social media pagina’s.

Wij kijken er naar uit om met je ‘in zee’ te gaan!
Sea u soon

Rib Actie Scheveningen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.