Centrum Scheveningen-dorp

Contact gegevens

Stichting Centrum Scheveningen-dorp
Badhuisstraat 130
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.centrum-scheveningen-dorp.nl

Omschrijving

Het dorpscentrum wordt gevormd door de drie winkelstraten: de Keizerstraat,  de oudste winkelstraat van Nederland, de Prins Willemstraat, vernoemd naar de wandeling van de Prins van Oranje (1813-11-17) en de Badhuisstraat de specialistenstraat. En alle hoeken van straten direct gelegen aan deze straten.

Op deze site vindt u de bedrijven en organisaties die gevestigd zijn in Centrum Scheveningen-dorp. Het aanbod van Centrum Scheveningen-dorp is zoals u zult zien zeer gevarieed. U kunt hier winkelen, naar het theater gaan, uit eten of naar een cafeetje, als ook workshops volgen, en sporten. Scheveningen-dorp is zeer centraal gelegen voor een meerdaags bezoek aan de kust en wellicht ook Den Haag.

Het Scheveningse Lint

De wanderoute die bekend staat (stond) onder 'ff een rondje scheveningen maken'. Ook u kunt deze historische wandeling maken en genieten van al dat geen Scheveningen-dorp te bieden heeft. De Stichting Centrum Scheveningen-dorp heeft in 2009 i.s.m. Muzee Scheveningen en Bureau voor historisch onderzoek, archivistiek, teksten een speciale wandeling uitgegeven : "een Scheveningse Dorpswandeling". Deze route loopt geheel door de oude straten van Scheveningen.

Scheveningen-dorp

Het werkgebied van de Stichting Centrum Scheveningen-dorp ligt binnen de cirkel van de volgende straten: van de Duinstraat tot aan de Zeekant (tramlijn 11) via de Scheveningseslag naar de Renbaanstraat (een van de van oorsprong winkelstraten van het gebied) via Neptunusstraat / Stevinstraat tot aan het plein de Seinpoststraat. volgend het Kanaal park tot aan de Kanaalweg, de Scheveningseweg en dan weer de Duinstraat.

Alle bedrijven en organisaties gevestigd in dit gebied kunnen zich aanmelden voor plaatsing op deze site.

Centrum Scheveningen-dorp

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.