Wi Su Ryu

Contact gegevens
Pansierstraat 19A
2584 EG Scheveningen

070-355 66 07
vragen naar dhr Wiersma.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
http://www.wi-su-ryu.tk/

Omschrijving
Kung Fu, is de oudste en meest effectieve en fascinerende manier van zelfverdedigen, te noemen. Kung Fu is een traditionele Chinese gevechtskunst, een unieke stijl van het kickboksen, gebaseerd op oude Kung Fu en Karate technieken. Het doel van Kung Fu is, het geleidelijk aan trainen van je lichaam en geest om een goede gezondheid te krijgen en het leren je op een effectieve manier te verdedigen. Kung Fu is een complete zelfverdedigingskunst. Het trainen met verschillende wapens wordt enkel aangeleerd aan de gevorderde studenten die al een goede basis hebben.

 

Kung Fu wordt al duizenden jaren beoefend door de Chinezen en is het resultaat van de wijsheid van oude Chinezen met tot doel, in hoofdzaak de militaristische (Xanda) en overlevingseisen die nodig waren in die tijd. Vele tempels in China waaronder ook de bekende Shaolin tempel, hebben een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen en verspreiden van het Kung Fu, welke de voorloper is van alle andere stijlen van gevechtskunsten uit het oosten

Wi Su Ryn 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.