Wi Su Ryu

Contact gegevens
Pansierstraat 19A
2584 EG Scheveningen

070-355 66 07
vragen naar dhr Wiersma.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
http://www.wi-su-ryu.tk/

Omschrijving

Tien Shan Pai(天山派) is een noordelijke stijl van het Kung Fu waarbij de nadruk ligt op ritme, de demonstratie van kracht door krachtige klappen van de handen, het uitstromen van die kracht vanuit het hele lichaam, de coördinatie van de handen en voeten, alsmede weringen en slagen, hoge trappen en lage vegen, alsmede klem en werp technieken. Het bevat behalve de sierlijke bewegingen met lege handen en ook vormen met wapens.

Tien Shan Pai als zelfverdediging wordt gekenmerkt door hoek aanvallen die zijn gekoppeld aan meerdere weringen. Als één wering mislukt, kan de tweede overnemen. Voetwerk wordt als essentieel beschouwd bij het tegengaan van aanvallen. Tien Shan-Pai richt zich op lage en snelle zijwaartse bewegingen, samen met de snelle "onverwachte" bewegingen om de tegenstander te misleiden

Wi Su Ryn 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.