Judo Scheveningen

 

p.s. BS Het Volle Leven, dependance
Rotterdamsestraat

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.judoscheveningen.nl

 

Mijn naam is Erik Langerhorst. Ik ben met judo begonnen toen ik vier jaar oud was. Ik ben in het bezit van een 2de dan (tweede zwarte band) en ben bevoegd jeugdjudoleider vanuit Judo Bond Nederland (JBN).

In 1992 ben ik begonnen met judoles geven. De eerste jaren heb ik in het oosten van Nederland lesgegeven, in Giesbeek en Rheden. Daarna heb ik een aantal jaren les gegeven bij een judoschool in Den Haag. De leeftijd van mijn leerlingen varieerde van 4 tot 55 jaar. Na een korte stop waarin ik onder andere vader van twee zoons ben geworden, heb ik gekozen om zelf een judoschool op te starten. Hierbij richt ik me op jeugd van 4 jaar tot 16 jaar. 
 
JUDO Scheveningen:  meer dan alleen judoles
 
Judo heeft voor een kind veel voordelen. Zo kan een kind zich motorisch en geestelijk ontwikkelen, leren samenspelen en bewegen in een groep. En natuurlijk ook leren stoeien. De judolessen bij JUDO Scheveningen worden op een leuke en speelse wijze gegeven. Met ook veel aandacht voor de techniek. We werken twee keer per jaar toe naar een examen. Judo is een sport voor iedereen. Voor jong en oud en voor jongens en meisjes.
 
JUDO Scheveningen geeft judoles aan kinderen vanaf 4 jaar
 
Wil je een keer meedoen of kijken? Een proefles is altijd gratis! Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom gewoon langs op vrijdag 18.00 uur of 18.45 uur en meld je voor aanvang bij mij aan.
judo scheveningen

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.