Seniorweb - Computer cursussen voor Senioren

Locatie
Het Trefpunt
Tesselsestraat 71
Den Haag

Twee ambassadeurs, woonachtig in Den Haag, hebben in 1996 het initiatief genomen om een regionale afdeling van het SeniorWeb op te richten.

 

Na een langzame start zijn eind 2001 de statuten bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd. Daarmee kreeg Stichting SeniorWeb regio Den Haag een officiële status.

Het nieuw gevormde bestuur ging in 2002 voortvarend van start met het geven van cursussen o.a. bij de Rabobank. Ook in 2012 is er weer een ruim cursusaanbod. Dit kunt u op de cursuspagina zien.

Stichting SeniorWeb regio Den Haag maakt gebruik van de diensten van de landelijke organisatie in Utrecht en is daar ook een onderdeel van. Deze landelijke vereniging zet zich al 15 jaar in voor senioren op het gebied computers en alles wat daarmee te maken heeft. Het Lidmaatschap van SeniorWeb levert vele voordelen op: leden krijgen korting op de cursussen die lokaal georganiseerd worden, hebben korting op bepaalde producten, maar bovenal kan men; met gelijkgestemden informatie uitwisselen. Meer hierover op de home pagina van het SeniorWeb.

 

Lidmaatschap van SeniorWeb is geen verplichting om cursussen bij SeniorWeb Den Haag te kunnen volgen.
Informatie
Informatie bij de voorzitter de heer J.W. van Hal, tel 070 - 3 58 56 77

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://denhaag.seniorweb.nl

http://www.seniorweb.nl

 Senior Web Regio Den Haag

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.