Stichting Bewonersoverleg Duinoord

Contact

Bezoekadres
Sweelinckplein 42
2517 GP Den Haag
tel. 070 - 3467191

Postadres
Postbus 63457
2502 JL Den Haag

Omschrijving
Duinoord heeft, net als iedere wijk in Den Haag, een eigen bewonersoverleg. Stichting Bewonersoverleg Duinoord is het platform waar wijkbewoners elkaar ontmoeten en met elkaar praten over het wel en wee van hun eigen wijk.

Het bestuur van het bewonersoverleg is voor zaken die Duinoord aangaan de formele overlegpartner voor de Gemeente Den Haag. Het bewonersoverleg is ook de uitgever van 't Lopend Vuurtje, de krant voor Duinoord, die vijf keer per jaar huis-aan-huis wordt verspreid.

Binnen het Bewonersoverleg zijn enkele werkgroepen actief. Deze werkgroepen zijn ingesteld om gezamenlijke belangen te behartigen, bepaalde problemen voor de wijk aan te pakken of om gezamenlijk iets te ondernemen.

Het Bewonersoverleg beschikt over een eigen kantoor aan het Sweelinckplein. Daar vinden niet alleen de maandelijkse bestuursvergaderingen plaats, maar ook andere activiteiten voor en door de wijkbewoners. In de nabije toekomst hoopt het Bewonersoverleg te verhuizen naar een nieuw onderkomen in het voormalige politiebureau op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Archimedesstraat.

Info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.duinoord-denhaag.nl

Stichting Bewoners 0verleg Duinoord

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.