Kust & Zee

Omschrijving
De vereniging Kust & Zee is het samenwerkingsverband van de Nederlandse en Belgische leden en lidorganisaties van de Europese Coastal & Marine Union- EUCC. Kust & Zee wil een rijke, gezonde en aantrekkelijke kust en zee voor zowel mens als natuur realiseren, waar behoud, gebruik, beheer en ontwikkeling samengaan.

Om dit te bereiken zetten wij overlegstructuren op om de duurzame bescherming en ontwikkeling van de kust en zee te realiseren. Maar ook zetten wij projecten op en werken we mee aan onderzoek. Hierbij houden wij ontwikkelingen binnen de Europese Unie nauwlettend in het oog en vertalen deze, indien noodzakelijk, naar voorstellen voor Nederland en België. Wij werken niet alleen, want we kunnen onze doelstellingen alleen bereiken door samen te werken met onze partners: onze leden en de stakeholders die betrokken zijn bij kust en zee.

Vrijwilliger worden

Bent u geinteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor Kust & Zee? We hebben een kantoor in Leiden en een informatiecentrum op de Pier in Scheveningen. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via 071 5122900 en vraag naar de mogelijkheden.

Meer info
http://www.kustenzee.nl/vrijwilligerswerk/index.htm

kustenzee logo

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.