Stichting Present Den Haag

Locatie

Stichting Present Den Haag
Om en Bij 116
2512 XP Den Haag

Contactpersoon
Willem Greving
Algemeen coördinator
Telefoon  : 070 - 388 23 57
Fax         : 084 - 831 36 60
Omschrijving
Stichting Present Den Haag in vijf woorden: mensen in beweging voor elkaar. Present is een makelaar tussen vrijwilligersgroepen en hulpzoekenden in Den Haag. Wij willen de maatschappelijke betrokkenheid laten groeien in onze stad. Met vrijwilligers afkomstig uit het bedrijfsleven, kerken, de overheidssector en studentenverenigingen. Wij vinden het belangrijk dat we oog en oor voor elkaar hebben in Den Haag. U ook?
Vrijwilligerswerk

Er zijn vrijwilligers. Van jong tot oud, van student tot werkende; mensen die iets willen betekenen in de stad. Juist voor deze mensen willen we er zijn! Stichting Present brengt talentvolle vrijwilligers in contact met hulpzoekenden. Er is genoeg te doen in Den Haag voor mensen zonder sociaal netwerk, zonder geld, met een kwetsbare gezondheid of handicap.

 

Ben je praktisch ingesteld? Of juist sociaal? Helpen kan iedereen en op allerlei manieren.  Een heg knippen, een verwaarloosde tuin opknappen, een dagje uit met bewoners van een instelling, verhuizen, een vervallen huiskamer opfrissen, sport en spel voor kinderen die op bijstandniveau leven en nog veel meer. Iedere unieke vrijwilliger kan zich met zijn of haar talenten inzetten voor de stad.
Info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.stichtingpresent.nl

Stichting Present

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.