Zwem- en Polovereniging DES

Contact gegevens

Zwem- en Polovereniging DES

Postbus 636

2280AP Rijswijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zwemvereniging-des.nl 

Omschrijving

DES is een grote zwemvereniging in Den Haag welke ruimte biedt aan diverse zwemtakken van de zwemsport.


Wij bieden naast het elementair zwemmen (het leszwemmen) ook zwemmen voor volwassenen. Ook in de sporttakken zoals het waterpolo en het wedstrijdzwemmen zijn wij erg actief. DES heeft ook een sociaal gezicht waarbij de Ooievaarspashouder tot en met hun 18e GRATIS kunnen komen leszwemmen en sporten bij onze vereniging, bent u ouder dan 18 en heeft u ook een Ooievaarspas dan bent u natuurlijk ook welkom en betaald u slechts 50% van de contributie.


De kwaliteit van het leszwemmen en het sporten staat bij ons in een hoog vaandel, zo zijn wij aangesloten bij de KNZB en de NPZ-NRZ. Dit zijn in Nederland de zwemsportbond (KNZB) en de controlerende en uitgevende instantie (NPZ-NRZ) van de zwemdiploma's en zwemopleidingen.

Voor volwassenen, welke bang zijn om te zwemmen, hebben wij een speciaal zwemuur alwaar wij deze volwassenen watervrij maken zodat zij het zelfvertrouwen weer vinden om zelfstandig te genieten van het zwemmen in het water. Ook het behalen van zwemdiploma's behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

De waterpolo is een leuke en zeer actieve zwemsport, wij hebben momenteel 3 verschillende teams. Een pupillen, een dames- en een herenteam welke trainen op de dinsdagavond in het zwembad de Waterthor. Zeker voor het pupillen team bestaat er momenteel veel aandacht omdat zij erg sterk spelen in de competitie. Interesse kom gewoon eens langs en train eens mee!

Het wedstrijdzwemmen binnen DES is een grote tak van van sport en is opgedeeld in 3 takken, jeugd, masters en trimzwemmers. DES heeft een grote wedstrijdploeg welke veel deelneemt aan zwemwedstrijden in de regio en daarbuiten. Iedere groep heeft zijn eigen trainers, dit begint vanaf de jonge jeugd welek net de eertse zwemdiploma's hebben, tot aan de Masters en de trimzwemmers. Vele prijzen en medailles worden door de zwemmers van DES gewonnen welke u kunt bewonderen in het restaurent van het zwembad de Waterthor waar onze prijzenkast een prominente plaats heeft gekregen.

DES heeft ook een actieve Jeugdcommissie welke veel activiteiten organiseert voor alle leden van DES. Bekend zijn de Kerstdiners, het bowlen, schaatsen op de Uithof, DES disco's, thema feesten en ga zo maar door. Alle activiteiten zijn voor alle leden van DES, waarbij ieder lid kan deelnemen aan deze leuke activiteiten.

des 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.