Zwemschool de Tuimelaer

Contact gegevens

Correspondentie adres
Zwemschool de Tuimelaer
Hongarenburg 170 d
2591 XG te 's Gravenhage

Bezoekadres op vrijdag en zaterdagmiddag

Zwembad De Blinkerd
Seinpoststraat 150
2586HC te Scheveningen (Den Haag)

www.tuimelaer.nl

Omschrijving

Is uw kind acht jaar of ouder en in bezit van een B diploma? Dan is er nu de unieke kans om elke zaterdag te leren duiken met een echte duikfles en ademautomaat!! En wat zou uw kind ervan vinden om bij De Tuimelaer eens een duikdemonstratie te geven voor klasgenootjes?

Als Scuba Ranger gaat uw kind van alles leren in het zwembad, maar de Scuba Rangers - Club is vooral leuk. We gaan in en onder water spelletjes doen, maar ook allerlei andere dingen die met duiken te maken hebben. Om een aantal van deze dingen te zien kan je op de filmpjes klikken die op deze website staan.

Scuba Rangers is een Internationaal erkend jeugdduik programma dat speciaal is ontworpen om kinderen vanaf 8 jaar in een veilige omgeving het plezier van de onderwatersport te laten ontdekken. Ze duiken alleen in het zwembad, dus niet in het buitenwater, en onder professionele begeleiding.

Voor het Scuba Rangers-programma is allerhande Nederlandstalig materiaal beschikbaar, dat uiteraard speciaal voor kinderen ontwikkeld is. Kijk hiervoor bij basispakket.

Om mee te kunnen doen aan het Scuba Rangers-programma bij de Tuimelaer heeft uw kind minimaal een B diploma nodig als vooropleiding. Dit kun je uiteraard ook bij Zwemschool de Tuimelaer doen.

Voor de duiklessen is een duikuitrusting nodig. Ademautomaten en trimvesten zijn in de school aanwezig en gebruik hiervan zit bij de abonnementsprijs inbegrepen. Bepaalde basisonderdelen van de uitrusting dienen echter persoonlijk afgesteld te worden. Dit zijn: een snorkel, een duikbril, loodgordel en zwemvinnen (en eventueel een wetsuit). "Zwemschool de Tuimelaer" heeft de materialen voor de eerste duikles op voorraad, maar hierna is het de bedoeling dat iedere Scuba Ranger zijn eigen basisuitrusting aanschaft.

zwemschool de tuimelaer 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.