Zwemschool de Tuimelaer

Contact gegevens

Correspondentie adres
Zwemschool de Tuimelaer
Hongarenburg 170 d
2591 XG te 's Gravenhage

Bezoekadres op vrijdag en zaterdagmiddag

Zwembad De Blinkerd
Seinpoststraat 150
2586HC te Scheveningen (Den Haag)

www.tuimelaer.nl

Omschrijving

Ontdek een geheel nieuw gevoel! Snorkelen betekent puur plezier en avontuur tegelijkertijd. Snorkelen is gemakkelijker dan je wellicht denkt en iedereen kan het leren. Bovendien maak je ook nog nieuwe vrienden.

Ga een nieuwe uitdaging aan en bekijk de dieren van een andere wereld! Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met onze snorkeldiploma's. Er zijn 3 diploma's Snorkelen te behalen. Je doet per diploma examen. Om Snorkelen 1, 2 of 3 te behalen, moet je minimaal het B Diploma hebben.

De snorkellessen worden gegeven in Zwembad De Blinkerd, te Scheveningen


Voor de snorkellessen is een snorkeluitrusting nodig, deze bestaat uit: een snorkel, een duikbril, loodgordel en zwemvinnen (en eventueel een wetsuit). "Zwemschool de Tuimelaer" heeft de materialen voor de eerste snorkelles op voorraad, maar hierna is het de bedoeling dat iedere snorkelaar zijn eigen basisuitrusting aanschaft (Zodat niet elke les de spullen opnieuw afgesteld moeten worden).

Let er echter wel op dat u bij aanschaf van uw materiaal naar een duikwinkel gaat die u de juiste voorlichting kan geven.

zwemschool de tuimelaer 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.