SDS Sportduiken

Contact gegevens
www.sdsduiken.nl 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Omschrijving

What's in a name? SDS is opgericht in 1993; de afkorting is een begrip en werd gebruikt door Scheveningen DuikSport, SportDuiken Scheveningen etc., maar de formele naam is voluit: SAMENWERKENDE DUIKSCHOLEN .

 

SDS biedt een breed scala aan opleidingen en cursussen voor alle sportduikers; van beginner tot gevorderde. Dit loopt uiteen van een introductieduik in het zwembad tot hoogwaardige trainingen en bij- of omscholingen. Verder biedt SDS zwembadruimte aan de aangesloten duikinstructeurs. "Vrijheid - blijheid" is het motto, mits verantwoord en veilig. In beginsel is SDS een club van instructeurs die er naar streeft sportduikers lid te maken van de Nederlandse Onderwatersport Bond; de NOB.

 

Er zijn diverse lidmaatschapsvormen en SDS biedt onder voorwaarden ook zwembadruimte aan instructeurs van andere organisaties. Voorts kunt u bij ons ook een opleiding volgen en de vereiste buitenduiken op Bonaire maken bij een partner-instructeur van de NOB. Tot slot is er voor CMAS-duikers nog de optie van een administratief lidmaatschap waarbij SDS uw inschrijving bij de NOB verzorgt. SDS heeft een huurcontract met de gemeente Den Haag voor zwembad De Blinkerd in Scheveningen. Dit is een prima zwembad voor onze doeleinden: diep, schoon, aangename temperatuur en gezellig. Voor slechts € 15 per maand kunt u elke vrijdagavond van 20.45 tot 21.30 uur komen zwemmen, trainen etc.

 sds sportduiken 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.