Amphibius onderwatersportvereniging

Contactgegevens
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
http://www.amphibius.nl
Omschrijving

De opleidingen bij AMPHIBIUS onderwatersportvereniging worden verzorgd door onze trainers met een grote passie voor de duiksport. Of je van plan bent te duiken in verafgelegen tropische wateren of in Nederland of België. Wij zullen jou laten ervaren welke schoonheid, rust en misschien wel een beetje spanning te vinden is onder de waterspiegel. Met een duikopleiding zal jij, net als velen voor jou, duiken ervaren als een ontspannende sport met de mogelijkheid om een geheel nieuwe wereld te ontdekken. Ben jij stoer genoeg om de uitdaging wel aan te gaan dan zien we jou graag bij onze duikvereniging AMPHIBIUS!

 

Amphibius is één van de actiefste en gezelligste onderwatersportverenigingen in Den Haag. Duiken Veel van onze (opleidings-)duiken vinden plaats in het weekend. Meestal wordt er gedoken in Zeeland, maar soms ook op andere locaties. Geregeld wordt er ook doordeweeks gedoken. Bij onze duikvereniging gaan gezelligheid en veiligheid altijd samen. Evenementen We organiseren naast de zwembad-trainingen en buitenwaterduiken ook diverse evenementen voor onze leden en introducés. Hierbij kun je denken aan duikweekenden, verenigingsreizen en themafeesten.

 

Meer weten over duiken bij Amphibius? Kom dan eens langs op een donderdagavond in sportcomplex ‘De Blinkerd’ in Scheveningen

 amphibius 001
 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.