Zeezeilschool Scheveningen

Contact gegevens

Dr. Lelykade 22
2583 CM Scheveningen
070-3514858

www.zeezeilschool.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving
Voor zeilers die van een uitdaging houden!


Een bekend begrip onder Zeezeilers
Velen hebben bij ons de fijne kneepjes van het zeezeilen onder de knie gekregen. Het uitgangspunt van al onze zeillessen en tochten is te genieten op zee en telkens een schat aan ervaring rijker weer in de haven van Scheveningen terug te komen zodat u na verloop van tijd zelfstandig als schipper de zee op kunt. Zeezeilschool Scheveningen is dan ook de juiste plaats om door middel van lessen, tochten, wedstrijden en reizen veel kennis en ervaring als zeezeiler op te doen. Iedere keer dat u met ons de zee op gaat heeft u een heerlijke zeiltocht en komt u weer helemaal ontspannen en verrijkt met kennis in de haven aan.

Practische en theoretische cursussen
Zeezeilen is meer dan alleen zeiltechniek. Je moet daarnaast veel weten over bijvoorbeeld de regels, het weer en navigatie. Wij bieden daarom niet alleen de practische cursussen, maar ook vele theoretische cursussen aan. In het programma kunt u allerhande tochten, lessen of trainingen vinden om uw zeilniveau op een hoger plan te brengen en een betere en veiligere zeiler te worden.
Klik hier voor een overzicht van de cursussen die binnenkort starten.

CWO en RYA Training Center
Onze cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs volgens de CWO of de Britse RYA methode. Ook doen wij vaak mee aan wedstrijden, waarvoor u zich via de website kunt inschrijven en varen wij regelmatig naar het buitenland.
De mooiste vakanties beginnen in Scheveningen!

ENGLISH
Our English speaking courses can be found under RYA COURSES in the left navigation area.
As the Dutch certified RYA Training Center we can offer you quality time at sea and give you everything you need to become a better sailor.

Please give us a call if you have any questions.
zeezeilschool scheveningen 001

 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.